Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
 
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Wat kost kinderopvang bij Junis?

We hebben bij Junis twee verschillende uurtarieven: Het basistarief Junis Compleet geldt bij afname gedurende het gehele jaar op een vaste dag. En het flexibel tarief geldt bij Junis Flexibel of Junis Schoolweken.

All-in tarieven

In het tarief zijn vele extra’s opgenomen, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Luiers, drinkflessen en melkvoeding zijn inbegrepen. En natuurlijk het eten, waaronder vers fruit, crackers, boterhammen en drinken. Verder krijgen alle kinderen in onze kinderdagopvang een eigen Junis slaapzakje. Maken we een uitstapje naar bijvoorbeeld Avifauna of het theater? Ook dan betaal je niets extra’s.

Bereken jouw nettomaandkosten

Wil je weten wat de maandelijkse kosten voor jou zijn? Met onze rekentool kun je gemakkelijk en snel een indicatie krijgen van jouw nettomaandkosten.

Deze berekening dient als indicatie van de nettomaandkosten van de opvang. Aan de getoonde bedragen kunnen geen rechten ontleend worden.

De uurtarieven van Junis

De verschillende pakketten en uurprijzen vind je terug in onze tarieftabellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om je persoonlijke situatie telefonisch te bespreken met een van onze medewerkers van de afdeling Klantenservice via 0172 - 74 58 50. Heb je een vraag over gastouderopvang? Bel met een van onze bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau via 0172 - 74 58 70.

 

Kom je een keer bij ons kijken?

Om een goed beeld te krijgen van onze kinderopvang raden we je aan een kijkje te nemen op een van onze locaties. Laat je gegevens achter d.m.v. onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Naam 

E-mail 

Telefoonnummer 

Eerste voorkeur 

Tweede voorkeur 

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!