Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Pedagogisch beleid

In het hart van onze pedagogische cirkel staat het kind. Pedagogisch medewerkers kijken goed naar wat ieder kind nodig heeft en stemmen daar hun zorg en aandacht op af. Dat doen zijn vanuit vier belangrijke kernwaarden:

1.    Veiligheid en geborgenheid
Een kind kan zich alleen ontwikkelen als het zich veilig en geborgen voelt. Dat betekent dat wij zorgen voor een fysieke omgeving die veilig, rustig en gezond is. Zeker zo belangrijk is de emotionele veiligheid, die wij waarborgen door een uitnodigende sfeer van plezier en vertrouwen.

2.    Samen leven
Kinderen zijn gewone mensen. Zij leven niet in een aparte kinderwereld, maar ervaren en bekijken de wereld wel vanuit hun eigen beleving en ontwikkelingsniveau. Wij nemen hen mee naar buiten om de wereld te ontdekken en we halen de buitenwereld ook spelenderwijs naar binnen.

3.    Ruimte voor ontwikkeling
De behoefte om te ontwikkelen en te groeien zit in ieder mens. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. Wij wakkeren die ontdekkingstocht aan door hen op verschillende manieren uit te nodigen om hun mogelijkheden en talenten te gebruiken.

4.    Respect
Onze pedagogische medewerkers geven het goede voorbeeld door elkaar, de kinderen en de wereld om ons heen met respect te benaderen. In de groep zorgen we goed voor elkaar en leren we omgaan met verschillen. Daarnaast brengen wij de kinderen in aanraking met de natuur.

pedagogische cirkel

Brochure De cirkel rond. Pedagogische visie.

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Over Junis

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!