Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang is in 1980 opgericht als Stichting Kinderopvang Alphen aan den Rijn (SKA). Al meer dan dertig jaar bieden wij professionele opvangvoorzieningen voor kinderen van nul tot dertien jaar. Die ervaring hebben wij gebruikt om een betrouwbare organisatie neer te zetten die haar aanbod iedere keer weer afstemt op de wensen van ouders en kinderen. Een organisatie die regionaal veel erkenning krijgt als ondernemende, deskundige partner. En een organisatie die steunt op haar goed opgeleide medewerkers, die zich iedere dag inzetten voor een veilige opvang en ontwikkeling van uw kind(eren).

Ieder kind is uniek en onvervangbaar. Ouders stellen daarom hoge eisen. Dat is een natuurlijke, gezonde houding die ons door de jaren heen altijd scherp heeft gehouden. De kwaliteit van onze kinderopvang houden wij daarom continu en systematisch in de gaten. Junis Kinderopvang wordt erkend als officiële instelling voor kinderopvang. 

Missie en visie

Junis Kinderopvang wil een betrokken opvoedpartner zijn voor alle kinderen en ouders in de regio. Onze diverse opvangmogelijkheden zijn erop gericht om kinderen in een veilige omgeving hun grenzen en mogelijkheden te laten verkennen. Dat maakt dat het kind met plezier naar de opvang gaat en dat de ouders erop vertrouwen dat hun kind bij ons in goede handen is.

Om deze missie waar te maken, gebruiken wij een goed uitgewerkte pedagogische visie als leidraad voor ons werk. Die visie laten wij u liever ervaren, dan dat we erover vertellen. Net zoals onze bevlogen medewerkers uw kind liever zelf laten ervaren wat het kan, wil of durft. Junis Kinderopvang vergezelt kinderen op hun ontdekkingstocht tussen veiligheid en uitdaging en stelt zich daarbij open voor nieuwe ideeën en inzichten. Iedere dag weer.

Algemene voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de kinderopvangbranche liggen ten grondslag aan het contract dat wij met u, als ouder, sluiten. In het Reglement Gastouderopvang zijn aparte leveringsvoorwaarden opgenomen voor de gastouderopvang van Junis Kinderopvang. Dit reglement vormt als zodanig een aanvulling op de Algemene voorwaarden. Wanneer u met ons een overeenkomst aangaat, gaan wij ervan uit dat u van de inhoud van deze Algemene voorwaarden hebt kennisgenomen.

Medezeggenschap

U kunt op verschillende manieren meedenken over het beleid van Junis Kinderopvang of, meer in het bijzonder, van de locatie die uw kind bezoekt. Iedere kindcentrum heeft een oudercommissie en op overkoepelend niveau adviseert de Cliëntenraad.

Samen werken aan de beste kinderopvang

Junis is meer dan alleen Junis Kinderopvang. Junis Kinderopvang heeft ook de volledige zeggenschap over drie andere stichtingen:

Alle vier de stichtingen hebben als enig bestuurder Marie-Louise van Mourik en hebben dezelfde Raad van Toezicht.

Daarnaast is Junis Kinderopvang sinds 1 september 2015 eigenaar van:

Met elkaar benutten we kansen en inspireren we elkaar om de meest professionele en liefdevolle opvang te bieden in ons werkgebied. 

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Over Junis

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!