Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Buitenschoolse opvang (BSO)

Voor kinderen van 4 tot 13 jaar biedt Junis Kinderopvang verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO). Daarbij stemmen we onze activiteiten af met andere opvanglocaties en basisscholen in de buurt. Door die samenwerking verloopt de overgang voor kinderen soepeler en ontstaat er één doorgaande, veilige omgeving om te spelen en te leren.

BSO-tijd is vrije tijd. Op de BSO kunnen de kinderen lekker even ontspannen na een drukke schooldag en krijgen zij alle ruimte om een activiteit te kiezen die past bij hun stemming en hun voorkeur.

Thema BSO

Als ouder wil je je kind laten ontdekken en ervaren. Daarom heeft Junis Kinderopvang ook een aantal thema BSO’s voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze BSO’s zijn niet gekoppeld aan een basisschool, maar leggen meer nadruk op een bepaald interessegebied. BSO De PaddenPoel richt zich op natuur, BSO BuitenSpel op sport en bewegen en Het Avontuur, gelegen in Archeon, heeft als thema verleden-heden-toekomst.

Sommige kinderen vinden het heerlijk om de verdieping te zoeken, waar anderen juist een brede belangstelling hebben. Of je kind nu kiest voor een thema BSO of een ‘gewone’ BSO, de pedagogisch medewerkers van Junis Kinderopvang hebben altijd oog voor een veelzijdige ontwikkeling van jouw kind.

Brochure buitenschoolse opvang

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

4 - 13 jaar

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!