Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Aanmelden

Zou je je kind graag willen aanmelden voor gastouderopvang? Of ben je je aan het oriënteren voor kinderopvang en wil je graag weten hoe het in zijn werk gaat bij een gastouder? Je kunt dan contact opnemen met het gastouderbureau van Junis op telefoonnummer 0127 – 42 48 24 of mailen naar gastouderbureau@junis.nl.

Klik hier om jouw kind tussen de 0 en 4 jaar direct in te schrijven.
Klik hier om jouw kind tussen de 4 en 13 jaar direct in te schrijven.

Een intakegesprek
Nadat je telefonisch of per mail hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in gastouderopvang, belt de bemiddelingsmedewerker je op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek vertelt de bemiddelingsmedewerker onder andere wat gastouderopvang bij Junis inhoudt, wat je kunt verwachten, hoe het proces in zijn werk gaat en wat de kosten zijn. Door samen met jou de persoonlijke situatie van de kinderen te bespreken, kunnen we op zoek naar een passende gastouder.

Het gastouderbureau
Het gastouderbureau bestaat uit vier bemiddelingsmedewerkers die allen een pedagogische achtergrond hebben. Zij helpen je graag bij het vinden van een passende gastouder voor je kind(eren), maar zijn er ook voor ouders gedurende de rest van de periode. Mocht je ergens mee zitten met betrekking tot de opvang of heb je een pedagogische vraag, dan kun je terecht bij het gastouderbureau.

Foto van links naar rechts: Greet Hoogervorst, Elles Hooft, Diana Holstein en Angela van den Boogaard.

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Aanmelden

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!