Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
 
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Aanmelden

Bij de beslissing om je kind aan te melden voor Peuteropvang, Kinderdagopvang of Buitenschoolse opvang ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Veel ouders vinden het prettig om even de sfeer te proeven, soms zelfs op verschillende locaties. Geen probleem bij Junis. Ook bij onze gastouders ben je van harte welkom. Wil je sfeer komen proeven? Neem dan contact op met het Gastouderbureau. Zij regelen graag een bezoekje!

Rondleiding

Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een rondleiding. De pedagogische medewerkers op de locaties leiden je dan rond door de locatie en kunnen je meer vertellen over de groepen, de activiteiten en praktische dingen. De rondleidingen zijn tijdens de openingstijden, dus zo krijg je een goed idee bij hoe het er op de locatie aan toe gaat.

Om een afspraak te maken voor een rondleiding kun je contact opnemen met de afdeling klantenservice via 0172 – 42 48 24.

Wennen

Natuurlijk is het een grote mijlpaal als je kind voor het eerst naar één van onze locaties gaat, zeker als ze nog erg klein zijn. Zowel ouders als kinderen hebben even tijd nodig om te wennen aan een nieuwe omgeving met nieuwe mensen. Daarom spreken we altijd met elkaar een wenperiode af, waarin je stapsgewijs met de locatie kennismaakt.

Aanmelden

Wil je jouw kind(eren) aanmelden bij Junis Kinderopvang? Klik dan hier voor de online formulieren waar je jouw gegevens en die van je kind(eren) in kunt vullen. Dan nemen we snel contact met je op om alles voor je te regelen!

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Aanmelden

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!