Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Vakantieopvang

Schoolvakanties zijn voor de kinderen altijd heel leuk, maar voor ouders soms wat lastig. Het is niet altijd even makkelijk om verlof op te nemen, of een oppas te vinden. Vakantieopvang is dan een welkome oplossing. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn gedurende de schoolvakanties van 7.30 – 18.30 uur van harte welkom om mee te doen aan het activiteitenprogramma.

Je kunt deze extra opvang los afnemen of in combinatie met een andere opvangvorm. Wij raden je aan om te kiezen voor de BSO die aan de basisschool van je kind is gekoppeld, omdat zij daar hun eigen vriendjes en klasgenootjes tegenkomen. Sommige BSO’s werken samen bij het samenstellen en uitvoeren van het vakantieprogramma. Zij delen dan ook hun locaties met elkaar.

Ondernemen tijdens de vakantie

Gedurende het schooljaar zijn de kinderen natuurlijk maar een paar uur op de buitenschoolse opvang, maar tijdens de vakanties hebben we de hele dag met elkaar. Dat geeft ons net wat meer ruimte om dingen te ondernemen. Bij de samenstelling van het vakantieprogramma laten we ons inspireren door Z’even Zien. We zetten steeds een andere ontwikkelingsbril op, waardoor alle competenties van uw kind geprikkeld worden.

Dit betekent dat we de ene dag gaan klimmen en klauteren in WiebelBiebel, terwijl we de andere dag mooie zelfportretten maken.  Of we houden een verwenochtend met maskers en glitters, terwijl we later in de week het museum bezoeken. Een speurtocht, een bonte verkleedstoet, een circusact, een boekenwurm, een spelletjesmiddag: tijdens de vakanties maken we er echt een leuke dag van!

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

4 - 13 jaar

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!