Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Kinderdagopvang

In onze kinderdagverblijven bieden wij kinderen van 0 tot 4 jaar een veilige, gezellige en uitdagende omgeving om op te groeien. Op werkdagen laten ouders hen met een gerust hart bij ons achter, zodat werk en privé nog gemakkelijker te combineren zijn. Junis Kinderopvang streeft ernaar om alle kinderen een goede plaats te bieden, met extra faciliteiten voor als er meer zorg of begeleiding gewenst is.

In al onze kinderdagverblijven werken we met een vast dagprogramma, dat de kinderen structuur en duidelijkheid biedt. Elke dag heeft zo een herkenbaar verloop in de eigen groep, maar natuurlijk zorgen we met onze gevarieerde binnen- en buitenactiviteiten ook voor afwisseling en uitdaging. Daarbij maken we graag gebruik van de mogelijkheden die een gebouw en zijn omgeving biedt. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen bij het verkennen van hun grenzen en geven hun houvast als dat nodig is. Spelenderwijs groeien de kinderen in hun individuele en sociale vaardigheden.

Eten en drinken

Gezonde voeding hoort bij een gezonde opvoeding. Op alle locaties van Junis Kinderopvang zorgen wij daarom voor vaste eet- en drinkmomenten. Daarbij zitten we rustig aan tafel, zodat de kinderen niet alleen leren proeven van het eten, maar ook van de gezelligheid. De kinderen krijgen bij Junis lekker stukjes vers fruit of bijvoorbeeld een rijstwafel in plaats van een snoepje. Dat vinden wij net zo lekker!  

Brochure kinderdagopvang

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

0 - 4 jaar

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!