Junis Kinderopvang

Junis Kinderopvang
Klantenservice 0172 - 74 58 50
Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

Zwanger en babyopvang

Zwanger? Gefeliciteerd!

Bij dit blije bericht komen er opeens vele andere zaken op je weg waar je over na moet denken. Hoe ga ik werk en kinderen combineren? Wat is in mijn situatie de juiste keus? Vanaf wanneer en voor welke dagen heb ik opvang nodig? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn kind in een veilige en vertrouwde omgeving opgevangen wordt?

Verschillende opvangmogelijkheden
Bij Junis kun je kiezen voor de opvang van je baby bij een gastouder. Dit is kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer. Ook kun je kiezen voor opvang bij een kinderdagverblijf. Er zijn daar verschillende opvangvormen; in een speciale babygroep voor kinderen van 0-2 jaar of in groep met kinderen van 0-4 jaar waar je kind vier jaar lang kan opgroeien met kinderen van verschillende leeftijden. Je kiest wat het beste bij je past.

Aandacht voor je baby
Welke vorm van opvang je ook kiest, goede en liefdevolle aandacht voor je baby is ons uitgangspunt. We laten de situatie zoveel mogelijk aansluiten bij het dagritme van thuis. Vertrouwde pedagogisch medewerkers zijn altijd dichtbij en bieden een veilige basis om te omgeving te verkennen; een veilige omgeving waarin je baby zowel binnen als buiten voldoende ruimte heeft om nieuwe vaardigheden te oefenen. We kijken gericht waarmee je kind bezig is, wat het daarbij nodig heeft en hoe het zich ontwikkelt.

Omgeving en voeding
Bij de inrichting van de ruimte houden we er ook rekening mee dat je baby niet te veel prikkels krijgt, rustige kleuren, veel spelmateriaal van hout en speelplekken met een zachte ondergrond. Voor je baby is er een eigen bedje dat voldoet aan alle veiligheidseisen (en ook aan de ergonomische eisen voor medewerkers) in een rustige slaapruimte. Met iets vertrouwds van thuis, bijvoorbeeld een knuffel, een doekje of een speen kan je baby zo tot rust komen en in slaap vallen.

Junis verzorgt ook de voeding voor je baby. Wat en wanneer je baby drinkt of eet stemmen we steeds met jou af. Natuurlijk is het ook mogelijk om afgekolfde moedermelk mee te geven of om op de opvang borstvoeding te komen geven.

Kom je een keer kijken?
Kom gerust eens kijken op één van onze locaties, want wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je alleen het allerbeste wilt voor je baby. Je bent van harte welkom.

Omdat er tegenwoordig meerdere mogelijkheden zijn om de opvang van je kind te regelen, adviseren we je graag om samen te vinden wat het beste bij je past! Bekijk de website voor onze opvangvormen of neem contact op met onze afdeling klantenservice door te bellen naar 0172 – 74 58 50.

Ontvang een cadeautje van Junis!

Natuurlijk wil je tijdens de zwangerschap alvast genieten van al het moois dat straks komen gaat. Bestel nu het gratis Junis cadeautje voor jou en je baby. Deze actie is bestemd voor zwangeren die woonachtig zijn in Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop of Rijnwoude. Meer weten over deze actie, lees hier onze voorwaarden.

 

Junis krijgt een nieuwe website!
dagen
uur
minuten

0 - 4 jaar

Zwanger?
Ontvang een
cadeautje
van Junis!

Klik hier

Contact

Postbus 499
2400 AL Alphen aan den Rijn
Telefoon: 0172 - 42 48 24
Klantenservice: 0172 - 74 58 50
E-mail: info@junis.nl
KvK: 41166169

Vragen?

Natuurlijk bellen wij je graag terug!